Inici Actualitat Segona edició del concurs de crits i xiulets i ganes de música...

Segona edició del concurs de crits i xiulets i ganes de música amb Boys Damm en el dimarts previ al dia de Festa Major

0
COMPARTIR

L’esplanada del davant de l’EAS Taradell va ser l’espai que va acollir aquest dimarts els actes de Festa Major de Taradell. A la nit, allà s’hi va organitzar la segona edició del Concurs de crits i xiulets, de Ràdio Taradell. Hi van prendre part més d’una trentena de participants amb ganes de destrossar el sonòmeter.

El concurs de crits va ser el que va tenir més participació, amb més d’una vintena de participants. Es van donar quatre premis al crit més fort i el més original i també al xiulet més fot i més original. Els premis consistien en vals de 50 euros per comprar als establiments de l’Associació de Botiguers de Taradell.

En l’apartat de crits hi van participar 35 persones, el crit més fort va ser el que va fer Marçal Calvo superant els 130 decibels. El crit més original va ser el que va fer la Bruna Hidalgo.

En l’apartat de xiulets hi van prendre part 7 participants, el xiulet més fort va ser el que va fer la Laia Molist arribant als 129,3 decibels. Mentre que el premi al xiulet més original va ser per Jaume Colomer.

Un cop acabat, al mateix espai es va fer un concert de versions a càrrec de Boys Damm, amb molta presència de públic que havia d’assistir-hi assegut. Així, a mesura que anaven quedant cadires buides, es feien arribar a les persones que estaven dretes a la part del darrere perquè es complissin les mesures preventives i de seguretat.

Podeu veure més fotos a la Galeria d’Imatges de Festa Major.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments