Inici Actualitat Espectacle infantil, concert de l’Orquestra Venus i rumba i poesia en un...

Espectacle infantil, concert de l’Orquestra Venus i rumba i poesia en un dilluns a Taradell de Festa Major 2021

0
COMPARTIR

Tot i que el dilluns va ser un dia gris, meteorològicament parlant, a nivell d’actes de Festa Major de Taradell va ser molt lluït i molt seguits per la gent.

Al matí un espectalce infantil va fer les delícies dels més petits al Passeig Sant Genís. I és que ningú va poder adormir-se davant del Professor Karoli, que s’ho va inventar tot per atreure l’atenció de grans i petits i fer-los participar amb el seu enginy, habilitats i artefactes. De fet, l’espectacle va atreure molt de públic que va riure de valent i va passar una molt bona estona.

A la tarda, els que van gaudir van ser els més grans. A Taradell hi va actuar l’Orquestra Venus, amb una taradellenca entre les seves cantants, la Naiara Marchal. El concert va comptar amb moltes cançons de la música popular i tradicional, i conegudes pel nombrós públic que no es va voler perdre l’actuació.

L’actuació va tenir a l’interior del Centre cultural Costa i Font, per la incertesa climatològica. Es va omplir totalment l’aforament, amb distància d’una cadira buida entre les diferents bombolles de convivència. Tot seguit, al vespre la mateixa orquestra va cantar serenates pels usuaris de la Residència Vilademany.

A la nit a la Plaça de les Eres, hi va haver una actuació molt més calmada, basada en el projecte ‘Rumbesia’, una combinació de poesia i rumba.

Podeu veure més imatges a la nostra GALERIA DE FOTOS DE LA FESTA MAJOR.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments