Inici Actualitat Diumenge de sardanes, voleibol i teatre a la Festa Major de Taradell...

Diumenge de sardanes, voleibol i teatre a la Festa Major de Taradell 2021

0
COMPARTIR

La Festa Major de Taradell 2021 va tenir un diumenge molt cultural i esportiva. Les sardanes vermut al parc de la Font Gran van encetar els actes, en una matinal on hi va participar la Cobla Lluïsos.

L’ombra de la Font Gran i el soroll de les fonts rajant van ser el marc per un dels actes més tradicionals de festa major. S’hi van poder ballar sardanes en un ambient relaxat. Cal destacar que precisament a la Font Gran s’hi ha habilitat aquests dies una altra font, just al costat dels bancs de pedra. Aquesta font és d’aigua potable per a tothom qui en vulgui beure.

A la tarda, el camp de futbol va acollir la 7a edició del Torneig de volei gespa amateur 4×4, organitzat pel Club Volei Tradell. Hi van prendre part un total de 20 equips, que van estar competint fins a les 10 de la nit.

Mentrestant, el Centre cultural Costa i Font va acollir una sessió de micro teatre. La sala gran va reunir tres quarts d’entrada per seguir quatre posades en escena de curta durada. La companyia Drama Dramitis va representar quatre comèdies: ‘Off line‘, ‘Cartrons‘, ‘Parc de descans‘ i ‘Jo no ronco, respiro fort’.

I a la nit, Canya que no és conya i la Festa d’en Toca-Sons van posar en escena una nova caminada teatralitzada. Amb sortida des de la Plaça de Santa Llúcia, aquest any va comptar amb sis escenes teatralitzades que explicaven la captura i mort del famós bandoler de Taradell. Els grups de públic, d’un total de 30 persones, van anar sortint cada quinze minuts i van recórrer diversos punts com la Torre de Don Carles, la Font Gran, els entorns i can Just.

Podeu veure més imatges dels actes en la Galeria de fotos de la Festa Major de Taradell 2021, que cada dia anem actualitzant amb noves imatges. Si clique a la imatge inferior, hi podeu accedir:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments