Inici Actualitat Arnau Lledó i Montse Martínez s’adjudiquen la 8a edició de la Cronodipòsit...

Arnau Lledó i Montse Martínez s’adjudiquen la 8a edició de la Cronodipòsit popular de Taradell

0
COMPARTIR

Per vuitè any consecutiu i coincidint amb la Festa Major, es va dur a terme la Cronodipòsit popular de Taradell. Un total de 25 participants van atrevir-se a pujar al capdamunt del dipòsit d’aigua de can Costa amb el menor temps possible. Arnau Lledó, en categoria masculina, i Montse Martínez, en femenina, van ser els guanyadors de la prova.

No hi va haver rècord en aquesta ocasió, però van coincidir els dos participants que tenen els temps més ràpids de la prova en les 8 edicions disputades. Arnau Lledó va fregar-lo, ja que es va imposar amb un temps de 36,56 segons (mig segon més que el seu propi record). En segona posició va quedar un altre taradellenc Oriol Vila amb un temps de 37,37 segons. Tercer va ser Oriol Pujol, de Calldetenes, amb un temps de 38,19.

En categoria femenina, Montse Martínez va fer un temps de 45,83 (un segon més que el seu rècord). Segona va ser Fatima Damiri amb un temps de 48,27 i tercera Roser López amb 50,97. Podeu consultar els temps i les classificacions en aquest ENLLAÇ.

Dels 25 participants, 19 van ser masculins i 6 femenines. Els participants havien de superar els 108 graons que té el dipòsit de can Costa i un petit circuit pels jardins en el menor temps possible. Els tres primers classificats es van endur premis gentilesa d’Esports Autonell, El Xocolater de Taradell i Masia Vila-rasa.

També es va fer sorteig de premis a la resta de participants, amb inscripcions gratuïtes per la Rupit-Taradell i una panera gentilesa d’Enega.

A banda de la competició, el públic present va poder aconseguir un premi amb el concurs d’instagram. Es va premiar la millor foto amb l’etiqueta #8acronodiposit. El premi va ser per @bet1978 per aquesta foto i el premi un menú degustació per a dues persones a la Nonna Jovita.

La prova estava organitzada per Taradell.com, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Mèdic Estètic Lourdes, Mas Gasala, Cos Fisicwell, Badabadoc Comunicació i el patrocini d’Esports Autonell, el Xocolater de Taradell, Masia Vila-rasa, Centre Excursionista de Taradell, bar can Costa,  i Nonna Jovita.

Podeu veure més fotos clicant a la imatge inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments