Inici Actualitat Les obres de 31 taradellencs donen el tret de sortida a la...

Les obres de 31 taradellencs donen el tret de sortida a la Festa Major 2021 amb el ‘Taradell exposa’

0
COMPARTIR

El vestíbul del Centre cultural Costa i Font ha acollit aquest dimecres a la tarda la inauguració de la mostra ‘Taradell exposa’. Es tracta de l’habitual acte d’inici de la Festa Major de Taradell, que aquest 2021 reuneix obres i creacions de 31 taradellencs.

Un total de 70 obres de disciplines molt variades com pintura, escultura, fusta, fotografia, suport digital i ceràmica. L’acte ha reunit una setantena de persones, que han pogut gaudir també d’un petit piscolabis.

Els artistes són Maria Rosa Casals, Rosa Manzanares, Maria Bosch, Josefina Costa, Mercè Romeu, Sacri Garcia, Imma Codina, Teresa Viladomiu, Josep Blanch, Ramon Curtichs, Mercè Rovira, Lola Hosta, Mercè Mercader, Maria Pilar Sala, Andrea Iruela, Mireia Montaña, Maria Godayol, Guillem Gonzalo, Gerard Nesplé, Paquita Clot, Joan Murfulleda, Anna Aparicio, Sílvia Pujols, Pere Roca, Joan Casassas, Rita Sañé, Rosa Tarrats, Carme Coma, Carme Terricabras, Maria Carme Ricart, Montserrat Ariza i Irene peipoch.

A l’inici de l’exposició, l’alcaldessa Mercè Cabanas i la regidora de Cultura i Patrimoni, Míriam Martínez, han adreçat unes paraules, destacant l’excel·lència i bellesa de les obres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments