Inici Actualitat La Biblioteca i Ràdio Taradell proposen dissabte un vermut literari i musical...

La Biblioteca i Ràdio Taradell proposen dissabte un vermut literari i musical al bosc del Pujoló

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font i Ràdio Taradell, amb el suport de l’Ajuntament, organitzen un acte conjunt aquesta festa major. Han promogut un vermut literari i musical, que es farà aquest proper dissabte, 21 d’agost, al bosc del Pujoló entre les 11 i les 2 del migdia

L’acte començarà amb un espectacle del narrador de contes Albert Estengre. Portarà a Taradell una narració de contes distrets, sota el títol El decameró. Històries de grans confinaments. Unes històries que tenen com a origen la pandèmia, amb un punt picant, però aptes per a tots els públics. 

Tot seguit, pels volts de les 12, el duet osonenc Dandys oferirà un concert de versions per amenitzar l’estona del vermut. 

Com en totes les activitats de festa major, s’aplicaran les mesures i restriccions vigents per evitar la propagació de la Covid.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments