Inici Actualitat La UD Taradell anuncia els dos primers fitxatges per Segona Catalana, un...

La UD Taradell anuncia els dos primers fitxatges per Segona Catalana, un porter i un davanter

0
COMPARTIR

Moviment a les oficines de la UD Taradell. Els dos primers fitxatges de l’equip de Segona Catalana s’han tancat a principis d’aquesta setmana. Es tracta d’un porter i un davanter.

Jonathan Garcia és el porter que s’incorpora. El jove jugador de 20 anys s’havia format al Vic Riuprimer, on va acabar de juvenils, i aquesta temporada passada va jugar al Santa Eugènia de Berga. Titular indiscutible en el seu equip, Jona arriba per reforçar una posició que també es disputarà amb Genís Donadeu i que l’any passat va acabar condicionada per les lesions.

Roger Pradell és davanter i arriba procedent del Borgonyà, on ha militat l’última temporada, tot i que anteriorment havia jugat a Torelló a Tercera i Segona Catalana. De 25 anys i ja amb experiència, arriba per reforçar la zona atacant de l’equip taradellenc, que aquesta passada temporada comptava amb Oriol Vila, Èrik González i Pedrón (que és baixa), juntament amb Joan Canó que va ajudar l’equip en partits concrets.

Els dos jugadors arriben per reforçar l’equip i generar més competència en una plantilla, que mantindrà la base que va assolir l’ascens a Segona Catalana. L’apartat de fitxatges no està tancat i properament hi podria haver novetats i també s’anunciaran els partits amistosos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments