Inici Actualitat El segon pipican de Taradell s’habilita al bosc del Pujoló i tindrà...

El segon pipican de Taradell s’habilita al bosc del Pujoló i tindrà bancs, il·luminació i font pels gossos

0
COMPARTIR

Des d’aquesta setmana ja es pot utilitzar el nou pipican del bosc del Pujoló. Tot i que no està acabat del tot, ja compta amb el tancat perimetral.

Està previst que disposi d’il·luminació, de bancs per als propietaris de gossos i d’una font per als gossos. Tot i això, aquesta fase no s’acabarà de completar fins després de la Festa Major, ja que cal fer una rasa fins a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer per enllaçar els serveis bàsics de llum i aigua. També hi ha previst instal·lar-hi un toilekan i la cartelleria amb les normes d’ús que recorden la necessitat de recollir els excrements i que si el gos és potencialment perillós ha de portar morrió. Aquest pipican permetrà deixar els gossos deslligats amb seguretat i sense molestar cap persona que passegi pel bosc del Pujoló.

El nou pipican té un accés que permet accedir-hi directament des de la Coma del Reig per la part de baix, i també si es ve des del Passeig del Pujoló. L’Ajuntament de Taradell ja tenia pressupostat habilitar un pipican aquest any, però al projecte també s’hi va afegir la demanda que van fer arribar alguns propietaris de gossos a principis d’any.

Aquest és el segon pipican que té Taradell, després del que hi ha a la zona de l’Institut, tot i que aquest és més provisional ja que quan es desenvolupi la Ronda de Llevant caldrà reubicar-lo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments