Inici Actualitat Important davallada de l’atur a Taradell durant el juny de 2021

Important davallada de l’atur a Taradell durant el juny de 2021

0
COMPARTIR

Bones dades de l’atur registrat a Taradell durant el mes de juny de 2021. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al mes de juny es va registrar el tercer mes consecutiu amb davallada de l’atur. El mes passat es va tancar amb 12 persones menys en situació d’atur. Ara mateix, la xifra se situa en 228 taradellencs o taradellenques sense feina. Fa un any, hi havia 261 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat durant el juny de 2021 també ha tornat a anar a la baixa. Ara mateix hi ha 8.394 osonencs sense feina (385 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 9.393 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments