Inici Actualitat Divendres comencen les propostes lúdiques i culturals de ‘Viu l’Estiu’

Divendres comencen les propostes lúdiques i culturals de ‘Viu l’Estiu’

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell torna a programar diferents propostes culturals, lúdiques i musicals durant el mes de juliol sota el títol ‘Viu l’Estiu’. Les activitats comencen aquest divendres.

A 2/4 de 10 de la nit a la Placeta Muriel Casals s’oferirà un concert de corda, que anirà a càrrec de Vic Ensemble (format per Núria Güell i Judit Tió als violins, Jofre Bardolet a la viola i David Bofias al violoncel), acompanyats per la cantant soprano Judit Muñoz. S’interpretaran peces de Vivaldi, Bach, Pergolesi i Mozart.

Aquest dissabte als Jardins de Can Costa a les 10 de la nit hi haurà nit d’humor amb Quim Vila i el seu espectacle ‘Un tipus de riure’, una reflexió satírica sobre què és el sentit de l’humor a l’era del Covid-19, de les xarxes socials, del postureig, de la manipulació informativa, del reguetón, de la crisi d’espiritualitat , de les teràpies alternatives, del rebrot del feixisme, etc, etc.

El divendres 9 de juliol hi haurà un espectacle de circ a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres amb Vintage Brothers.

El dissabte 10 de juliol hi haurà sopar i ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos també als Jardins de Can Costa a partir de les 9 de la nit. El preu per al sopar és de 12 euros.

El diumenge 18 de juliol a la Plaça hi haurà les ja tradicionals havaneres. A les 8 del vespre Els Pescadors de l’Escala interpretaran les seves melodies de mar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments