Inici Actualitat L’operadora de telecomunicacions catalana Parlem Telecom compra l’empresa Tecno So

L’operadora de telecomunicacions catalana Parlem Telecom compra l’empresa Tecno So

0
COMPARTIR

Coincidint amb el seu debut a la borsa de les Pimes (BME Growth) aquest dimarts, l’operadora de telecomunicacions Parlem Telecom ha comunicat que a principis de juny va adquirir l’empresa taradellenca Tecno So.

En concret, la compra es va fer el passat 7 de juny per un import de 3,7 milions d’euros, dels quals 3,05 es van pagar en efectiu el dia de la firma, segons publica el diari Cinco Días. L’empresa taradellenca Electronica De So I Telecomunicacio Tecno So, que porta més de 25 anys oferint serveis de telecomunicacions i informàtica professional, compta amb 3.650 unitats immobiliàries de fibra, 1.508 connexions d’aquesta tecnologia i 2.571 clients mòbils. Al 2020 va registrar uns ingressos d’1,06 milions.

Parlem va començar a cotitzar a borsa aquest dimarts amb un augment del 28% de les seves accions després del primer dia. Parlem va sortir amb un preu de partida de les accions a 2,83 euros i un valor total de la companyia de 45,3 milions d’euros. La companyia va nèixer el 2014 i ofereix serveis integrals de telecomunicacions, tant a particulars com a empreses. Durant el 2020 va incrementar la seva facturació més d’un 70% respecte al 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments