Inici Actualitat Jefa Rovira agafa el relleu de Ferran Moreno a la banqueta del...

Jefa Rovira agafa el relleu de Ferran Moreno a la banqueta del CP Taradell

0
COMPARTIR

El CP Taradell ha anunciat aquesta setmana que Ferran Moreno i David Puntí, primer i segon entrenador respectivament del primer equip, no seguiran la pròxima temporada dirigint l’equip d’El Pujoló. Jefa Rovira agafarà el relleu i es convertirà en el nou inquilí de la banqueta taradellenca.

Ferran Moreno es va fer càrrec de l’equip en el tram final de la temporada 2018-2019, quan es va assolir l’històric ascens a l’OK Lliga. En les dues temporades a la màxima competició d’hoquei patins ha aconseguit formar un bloc que ha lluitat cara a cara contra els millors equips de la competició, fins al punt de vèncer dues vegades al totpoderós Liceo de la Corunya. En aquesta darrera temporada, però, no es va assolir l’objectiu de la permanència, perdent la categoria a l’última jornada contra el Palafrugell.

D’altra banda, Jefa Rovira arriba amb la missió de tornar a lluitar per l’ascens. Un entrenador amb experiència, que va ser capaç de guanyar la Copa d’Europa amb el Voltregà Femení. També ha dirigit el Club Patí Manlleu Femení i en la darrera temporada ha entrenat el Sant Feliu, novè classificat amb 21 punts a l’OK Plata Sur.

En els pròxims dies s’espera que el club anunciï dues noves incoporacions de jugadors per reforçar l’equip, després de conèixer ja fa unes setmanes que Marçal Casadevall, Edu Genís i Xevi Soler no formaran part de la plantilla de la temporada vinent.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments