Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i Agbar signen un fons de solidaritat per pagar...

L’Ajuntament de Taradell i Agbar signen un fons de solidaritat per pagar el rebut de l’aigua a famílies vulnerables

0
COMPARTIR

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i la gerent d’Agbar, Esther Guirado, van signar aquest dijous un conveni per crear un fons per ajudar a les famílies més vulnerables. En concret, l’acord servirà per crear un fons de solidaritat per ajudar a pagar el rebut de l’aigua a persones amb risc d’exclusió social o vulnerabilitat, que no poden fer-hi front.

El fons contempla un import de 5.000 euros. Cadascuna de les parts aportarà 2.500 euros. L’ajuda comportarà l’exempció del pagament dels conceptes de la factura de l’aigua que siguin de titularitat d’Agbar, exceptuant el canon de l’aigua que depèn de la Generalitat de Catalunya. Es podran pagar tots els rebuts o només alguns, en funció de cada cas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments