Inici Actualitat L’Associació de Botiguers celebra dilluns una Assemblea oberta a tots els comerços...

L’Associació de Botiguers celebra dilluns una Assemblea oberta a tots els comerços i negocis del poble

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell celebrarà el proper dilluns 14 de juny l’Assemblea anual d’associats. En aquesta ocasió, la reunió estarà oberta també a comerços i negocis del poble que no hi estiguin adherits, amb la voluntat de conèixer les activitats i serveis que s’ofereixen.

L’Assemblea tindrà lloc a les 8 del vespre al Centre cultural Costa i Font i, entre d’altres, es presentarà la memòria d’activitats del darrer any i es presentarà l’app del Comerç de Taradell, juntament amb el Pla de serveis per als associats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments