Inici Actualitat 36 alumnes de l’INS Taradell han iniciat aquest dimarts les proves de...

36 alumnes de l’INS Taradell han iniciat aquest dimarts les proves de Selectivitat 2021

0
COMPARTIR

Un total de 36 alumnes de l’INS Taradell han començat aquest dimarts les PAU 2021 (Proves d’Accés a la Universitat) que donen pas a l’entrada a la Universitat.

Ho han fet a les instal·lacions de la Universitat de Vic-UCC. Les proves es distribueixen durant quatre jornades. Aquest dimarts s’han examinat de llengua castellana, ciència de la terra i medi ambient, foment de les arts o matemàtiques aplicades a les ciències socials, i anàlisi musical o història de l’art.

Aquest dimecres serà el torn per llengua catalana, llengua estrangera, i electrònica, economia de l’empresa o literatura catalana. Dijous s’examinaran d’història, dibuix artístic, llatí o matemàtiques, i dibuix tècnic, història de la filosofia o literatura castellana. Divendres, últim dia, serà el torn per química, disseny o geografia, i biologia, cultura audiovisual, grec o tecnologia industrial.

La Selectivitat la realitzen amb mesures preventives i ús de la mascareta. Els alumnes coneixeran els resultats el 25 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments