Inici Actualitat 10 esportistes i un equip guardonats com a millors esportistes de Taradell...

10 esportistes i un equip guardonats com a millors esportistes de Taradell 2021

0
COMPARTIR

Com a cloenda del Dia de l’Esport i les Entitats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell va celebrar aquest diumenge al migdia un dinar i un acte de reconeixement als millors esportistes. En total es van guardonar 10 esportistes individuals i un equip.

L’acte, que no es va poder fer durant el 2020 a causa de la pandèmia, va reconèixer mèrits esportius assolits durant l’últim semestre de 2019, tot el 2020 i la primera part del 2021. Els guardonats infantils van rebre un diploma i un val de compra als comerços adherits a l’Associació de Botiguers de Taradell. Mentre que la resta de guardonats també van rebre un diploma i un carnet per fer ús de l’EAS gratuïtament durant uns mesos.

David López

David López Sala va obtenir un reconeixement per haver estat subcampió de Catalunya de bicitrial en categoria benjamí durant el 2021. Gil Clapés Parés també va ser guardonat per haver estat campió de Catalunya de ciclocròs en categoria benjamí durant el 2019. També es va reconèixer a Àngel Ballesteros Musach per haver-se proclamat campió d’Espanya de raids hípics de les Interautonomies, formant part de Catalunya, en la prova de 40 quilòmetres durant el 2020.

Gil Clapés
Àngel Ballesteros

Arnau Lledó Parés va ser guardonat per haver-se proclamat el 2020 campió de Catalunya de motocròs sub-18. Va recollir el guardó el seu avi, ja que estava competint i a sobre va tenir un accident que li va produir una factura de clavícula. També hi va haver guardó per Mireia Montaña Rovira, campiona de Catalunya el 2019 de natació en la modalitat relleus 4×100 metres estils en categoria júnior.

Mireia Montaña

Oriol Ramírez Saborit va ser reconegut per proclamar-se campió als World Roller Games 2019 d’hoquei patins amb la selecció espanyola sub-19. Lucía Rodríguez Coutado va rebre un guardó per haver estat subcampiona de Catalunya de tir amb arc a l’aire lliure la temporada 2019-2020.

Oriol Ramírez
Lucía Rodríguez

Jordi Araque Prat, subcampió de Catalunya de bicitrial en categoria èlit, Jordi Tulleuda Garcia, subcampió d’Espanya de bicitrial en categoria infantil i 8è als Trial Youth Game, i Albert Pujol Garcia, tercer en equips al mundial de trail running 2019, també van ser guardonats, però no van poder assistir a l’acte.

Pel que fa a l’equip, es va guardonar a l’equip del CP Taradell que aquest any ha aconseguit l’ascens a 2a Catalana sènior. Van recollir el reconeixement: Marc Masramon Martí, Jordi Aymerich Tarrés, Miquel Gorchs Armengou, Roger Muñoz Novellas, Roger Parrés Feliu, Oriol Casulleras Chalaux, Guim Segalés González, Ignasi Vilacís Baurier, Xevi Soler Collell i Oriol Planàs Valero.

Al dinar hi van participar unes 130 persones entre guardonats, familiars i representants del clubs esportius i entitats de Taradell. Es va celebrar amb mesures preventives, mascareta, distància entre taules i amb un protocol d’ordre a l’hora de servir els diferents plats.

Cal destacar que diumenge també es va fer una Marxa Nòrdica, organitada pel Centre Excursionista Taradell, i curses atlètiques infantils i familiars a la zona de la Coma del Reig amb molta participació.

Podeu veure més imatges clicant a la següent imatge:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments