Inici Actualitat Joan Soler i Tina Castanyer guanyen la 1a edició de la cronoescalada...

Joan Soler i Tina Castanyer guanyen la 1a edició de la cronoescalada de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va celebrar aquest dissabte a la tarda la primera edició d’una novedosa cronoescalada que proposava saber qui era el més ràpid en pujar fins al capdamunt de la urbanització de Goitallops. La iniciativa va estar organitzada per la Unió Ciclista Taradell i va comptar amb 43 participants.

Joan Soler, en categoria masculina, i Tina Castanyer, en categoria femenina, van ser els ciclistes més ràpids en completar els 2,56 quilòmetres de recorregut. Soler va tardar 6 minuts i 31 segons en sortir de la Plaça de les Eres, completava el carrer de la Vila, seguia pel carrer de la Batllia i pujava per la Ronda dels Vilademany per llavors ja afrontar tot l’ascens de l’Avinguda de Goitallops. Tina Castanyer va va tardar 8 minuts i 33 segons en fer el recorregut que tenia 137 metres de desnivell positiu.

Tot i que no es donaven premis als guanyadors, sí que es va obsequir amb una ampolla de vi als dos més ràpids. També es va sortejar una panera entre els participants, gentilesa dels patrocinadors. La prova comptava amb cronometratge professional i cada participant sortia d’un en un des de la Plaça de les Eres. A l’arribada tenien un avituallament amb fruita i aigua per tornar a agafar forces.

El públic, molt repartit entre el recorregut, va poder gaudir de la prova que també va tenir moments divertits amb alguns participants amb bicicletes antigues.

Podeu veure una galeria d’imatges clicant a la imatge inferior:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments