Inici Actualitat Bona participació a Taradell en la primera Mostra d’entitats

Bona participació a Taradell en la primera Mostra d’entitats

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia de l’Associacionimse Cultural, Taradell va celebrar dissabte una Mostra d’entitats del municipi. Així, prop de 18 entitats van agrupar-se davant de l’EAS Taradell per mostrar la seva activitat.

L’Ajuntament de Taradell obrir la iniciativa a totes les entitats del mujnicipi per tal de posar en valor la seva tasca, compartir experiències i donar a conèixer les seves activitats. En unes carpes individualitzades es donaven a conèixer i algunes d’elles també van organitzar petits jocs, mostres i posades en escena durant el matí per a tot el públic que hi va assistir.

Per posar alguns exemples, l’Esbart dansaire Sant Genís va oferir un taller de ball de bastons, l’EAS una mostra de la seva oferta esportiva, el Parc de les Olors i l’Escola d’arts L’Arpa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, van recuperar la tradició de les catifes de Corpus que es feien als anys 50 i 60 en alguns carrers del poble.

Podeu veure més imatges d’entitats i de la mostra clicant a la següent imatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments