Inici Actualitat Segon mes consecutiu amb baixada de l’atur a Taradell durant el maig...

Segon mes consecutiu amb baixada de l’atur a Taradell durant el maig de 2021

0
COMPARTIR

Segon mes consecutiu que l’atur registrat a Taradell va a la baixa. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de maig de 2021 a Taradell es va tancar amb 4 persones menys en situació d’atur. Ara mateix, la xifra se situa en 240 taradellencs o taradellenques sense feina. Fa un any, hi havia 265 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat durant el maig de 2021 també ha tornat a anar a la baixa. Ara mateix hi ha 8.779 osonencs sense feina (182 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 9.227 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments