Inici Actualitat 280 persones participen a la Cursa d’Orientació de Taradell 2021, que era...

280 persones participen a la Cursa d’Orientació de Taradell 2021, que era Campionat de Catalunya universitari

0
COMPARTIR

Uns 280 inscrits van participar aquest diumenge a la cursa d’Orientació de Taradell, que era Campionat de Catalunya Universitari, Campionat de Catalunya escolar i campionat d’Osona escolar. Al mateix temps també era cursa popular per a les persones que es volguessin iniciar en aquest esport.

L’organització anava a càrrec del Centre Excursionista Taradell, la Unió Excursionista Vic i el Servei d’Esports de la Universitat de Vic. A la prova hi van prendre part més d’una desena de taradellencs. La majoria d’ells en la cursa propular que tenia tres circuits en funció del nivell.

Els campions de Catalunya Universitaris 2021 van ser Jana Lüscher (Universitat de Barcelona) en categoria femenina i Pol Canosa (Universitat de Barcelona) en categoria masculina. Els podis els van completar en categoria femenina Laura Torres (Universitat de Barcelona) i Mireia Gras (Universitat de Barcelona), mentre que en la categoria masculina Aniol Bisquert (Universitat Politècnica de Catalunya) i Miquel Rodríguez (UVic-UCC).

La competició també escollia els campions escolars d’Osona. En categoria aleví només hi va haver campiona femenina que va ser Airina Sales (UE Vic – Escoles Gurb). En categoria infantil van ser campions Arlet Sales (UE Vic – Institut de Gurb) i Martí Vallbona (UE Vic – Institut de Gurb). En cadets, els campions van ser Rut Soler (GE Manlleu – Institut del Ter de Manlleu) i Nil Gutiérrez (CE Calldetenes – IES Vic). I en juvenils només campió masculí que va ser en Biel Roca (UE Vic – Jaume Callís).

La prova també proclamava els campions escolars de Catalunya. Van ser Airina Sales (UE Vic – Escoles Gurb) i Carlit Tölkkö (BO) en categoria aleví. Arlet Sales (UE Vic – Institut de Gurb) i Martí Vallbona (UE Vic – Institut de Gurb) en categoria infantil. Rut Soler (GE Manlleu – Institut del Ter de Manlleu) i Nil Gutiérrez (CE Calldetenes – IES Vic) en categoria cadet. I Joana Alsius (COC) i Biel Roca (UE Vic – Jaume Callís) en juvenils. En les categories prebenjamí i benjamí no hi va haver campions perquè són categories no competitives.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments