Inici Actualitat Ja es poden fer les inscripcions per al Casal d’estiu que organitza...

Ja es poden fer les inscripcions per al Casal d’estiu que organitza l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Taradell organitzarà un Casal d’Estiu Municipal. Des d’avui dilluns i fins el 16 de juny es poden formalitzar les inscripcions. Hi tenen preferència d’admissió els empadronats a Taradell.

El Casal d’Estiu Municipal anirà a càrrec de l’empresa Quiràlia i es tornarà a fer a l’Escola Les Pinediques. Està adreçat a infants de 3 a 12 anys i es portarà a terme entre el 28 de juny i el 30 de juliol de 9 del matí a 1 del migdia.

La iniciativa va sorgir l’any passat arran que la Covid-19 va fer que hi haguessin menys ofertes de casal al municipi. Per inscriure’s, cal fer-ho presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Taradell (de 9 a 14h cada dia feiner i de 16 a 19h els dilluns a la tarda). Les places són limitades (60 inscrits per setmana) i el preu és de 40 euros per setmana.

Per poder tramitar la inscripció caldrà omplir el full d’inscripció i la declaració responsable de les famílies. La documentació a presentar i el tràmit a realitzar són els següents:

  • Omplir el formulari d’inscripció i signar la declaració responsable.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària.
  • Carnet de vacunes.
  • Certificat d’al·lèrgies, si s’escau.
  • El pagament caldrà efectuar-lo amb targeta en el mateix moment de realitzar el tràmit.

Altres Casals d’estiu

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès també organitza un Casal d’estiu, que anirà del 28 de juny al 6 d’agost. Va adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys i també anirà a càrrec de Quiràlia. Es realitzarà de 9 del matí a 1 del migdia i costarà 55 euros la setmana, però amb descomptes per al segon germà o per a famílies nombroses i monoparentals. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ.

L’Escola El Gurri també organitza un Casal d’estiu, a través de l’AFA. Anirà a càrrec d’Anigami i es farà del 28 de juny al 30 de juliol de 9 de matí a 1 del migdia. Va adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys. El preu per setmana és de 50 euros i es farà en grups reduïts. Les places són limitades i es poden fer a través de ampaelgurri@gmail.com.

Propostes esportives

El Club Parc d’Esports de Taradell també ofereix un Casal d’estiu aquest 2021. Es durà a terme del 28 de juny al 30 de juliol de 9 del matí a 1 del migdia. Com a novetat, cada dia faran piscina. Hi haurà tres propostes: Casal de patinatge (de 3 a 16 anys), Casal esportiu (de 7 a 14 anys) i Casal creatiu (de 3 a 6 anys). També s’ofereixen classes de pàdel i tennis. El preu és de 60 euros a la setmana per als socis. Les inscripcions es poden fer a parcdesports@telefonica.net o al 608 33 58 42.

La UD Taradell ofereix un Campus de futbol del 28 de juny al 30 de juliol de 9 del matí a 1 del migdia. Està pensat per a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2018. Les inscripcions es poden formalitzar a les oficines del club fins el proper 18 de juny de 2/4 de 7 a 8 de la tarda els dimarts, dimecres i divendres. El preu és de 65 euros una setmana. Podeu ampliar informació AQUÍ.

El CP Taradell també fa un Casal d’estiu del 23 de juny al 2 de juliol, i del 2 al 6 d’agost i del 9 al 13 d’agost amb diferents preus en funció de la setmana a partir de 50 euros. Serà de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia al Pavelló El Pujoló.

I l’Escola esportiva l’Enclusa també fa un Campus d’Estiu del 28 de juny al 16 de juliol, també de 9 del matí a 1 del migdia, on es practicarà el trail, la btt i l’orientació. Serà per a nens i nenes de 5 a 12 anys i a un preu de 70 euros la setmana. Les inscripcions es poden fer a hello@innovitsport.com o al 649 18 71 48.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments