Inici Actualitat Més de 200 persones participen a la Caminada de lluna plena, que...

Més de 200 persones participen a la Caminada de lluna plena, que no va poder tenir concert

0
COMPARTIR

Segons Ràdio Taradell, un total de 241 persones van participar aquest passat dissabte a la Caminada de lluna plena que van organitzar. La proposta va comptar amb un recorregut planer pel voltant de Taradell d’uns 9 quilòmetres.

Els participants, que va rebre una ampolla d’aigua i una samarreta, van iniciar la caminada a les 8 del vespre en direcció al Molí dels Capellans. La caminada es va poder fer sense problemes, però ja a les acaballes va començar a ploure. Això va obligar a suspendre el concert de Boys Damm que s’havia de fer al davant de l’EAS a partir de 2/4 d’11 de la nit. L’actuació es realitzarà en una altra data per confirmar.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments