Inici Actualitat El Parc de les Olors de Taradell organitza el 1r Concurs de...

El Parc de les Olors de Taradell organitza el 1r Concurs de façanes enjardinades

0
COMPARTIR

El Parc de les Olors de Taradell ha organitzat la primera edició del Concurs de façanes enjardinades. Hi ha temps per participar-hi fins al dissabte 5 de juny, que és quan es farà públic el guanyador.

Hi pot participar tothom que tingui una façana, balcó, terrassa, jardí o qualsevol espai enjardinat i que el vulgui ensenyar. Per això es proposa als participants que facin una foto i la pengin a instagram etiquetant al Parc de les Olors de Taradell (@parcdelesolorsdetaradell) i amb el hashtag #casavivataradell2021. D’aquesta manera, llavors el Parc de les Olors es posarà en contacte amb la persona per tal de poder anar a veure l’espai en directe. I així poder premiar al guanyador que s’endurà un carret de la compra de Can Vilaró per poder ser més sostenibles a l’hora de comprar i productes del Parc de les Olors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments