Inici Actualitat Ràdio Taradell organitza dissabte una caminada i un concert de lluna plena

Ràdio Taradell organitza dissabte una caminada i un concert de lluna plena

0
COMPARTIR

Aquest dissabte al vespre hi haurà una caminada nocturna a Taradell. Ràdio Taradell ha decidit substituir la festa de Carnaval, que aquest any no s’ha pogut fer per la pandèmia, per una caminada i un concert de lluna plena.

La caminada començarà cap a les 8 del vespre i tindrà uns 10 quilòmetres, assequibles per a tots els participants. El punt de sortida serà al bosc del Pujoló. Les inscripcions per a la caminada, a un preu de dos euros, s’obriran una hora abans, a les 7, al mateix punt de sortida. Els participants han de portar-se el sopar i, a la sortida, se’ls donarà una ampolla d’aigua. A tothom que camini també se l’obsequiarà amb un regal sorpresa. 

A partir de dos quarts d’11 es farà el final de festa amb un concert de versions a càrrec dels osonencs Boys Damm. S’hauran de respectar totes les mesures de seguretat per la pandèmia, com la distància física i l’ús de la mascareta.

La caminada de lluna plena era una tradició a Taradell. El CAU la va organitzar, per primera vegada, el 1988. Ràdio Taradell ha decidit recuperar-la, ja que el Cau fa uns anys que no té activitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments