Inici Actualitat S’obre la convocatòria per la 2a edició del premi Anastasi Aranda al...

S’obre la convocatòria per la 2a edició del premi Anastasi Aranda al millor treball de recerca de Batxillerat

0
COMPARTIR

Per segon any, els ajuntaments de Taradell, Santa Eugènia de Berga, Seva i Viladrau convoquen conjuntament el Premi Anastasi Aranda. En aquesta segona edició es tornarà a premiar el millor treball de recerca fet durant el curs 2020-2021.

Les bases de la convocatòria d’enguany les trobareu aquest enllaç. El termini de presentació dels treballs és del 20 de maig al 30 de juny 2021, a través del correu electrònic taradell@taradell.cat. El jurat estarà format per Maica BernalLaia BoschOriol CasellasAlbert Sangrà i Dolors Solà.

El lliurament del premi, dotat amb 1.200 €, es realitzarà en un acte públic que se celebrarà a la tardor. El dia i l’hora s’anunciaran més endavant.

En la 1a edició, lliurada el 19 de setembre de 2020, el guanyador va ser Marc Oriol Pérez gràcies al seu treball de recerca Ones Gravitacionals. La forma d’observar l’invisible.

El Premi Anastasi Aranda dona continuïtat a l’antic Premi Ajuntament de Taradell, però s’obre a temàtiques que no obligatòriament han de girar al voltant de Taradell. El guardó recorda la figura del que fou mestre del poble del 1933 fins al 1939, quan va ser denunciat, pres i jutjat per un Consell de Guerra que el va condemnar a 15 anys de presó i va ser donat de baixa com a mestre nacional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments