Inici Actualitat El Torneig de futbol 5 de la UD Taradell tornarà aquest estiu...

El Torneig de futbol 5 de la UD Taradell tornarà aquest estiu amb la 36a edició

0
COMPARTIR
Foto: Rem Images

El popular Torneig F5 de Taradell es tornarà a celebrar aquest estiu, després de la suspensió durant el 2020 per culpa de la pandèmia. Suposarà la 36a edició d’aquest torneig estiuenc que reuneix desenes d’equips de futbol base de tota la comarca i més enllà.

L’organització, a càrrec de la UD Taradell, ha confirmat el retorn i ja fa dies que està preparant l’edició 2021, que tindrà com a centre neuràlgic el camp municipal de la Roureda de Taradell durant el mes de juliol. També està treballant per complir totes les mesures de seguretat per la pandèmia i disposar d’un protocol.

El dimarts 1 de juny s’obriran les inscripcions. Les inscripcions estaran obertes fins el 13 de juny, però són limitades per categories. Es podrà formalitzar la inscripció d’equips presencialment al camp de futbol (dimarts, dimecres o divendres de 18:30h a 20:30h) o a Esports Estel. El full d’inscripció ja es pot descarregar des de la pàgina web www.udtaradell.cat o des de les xarxes socials del Torneig.

Com cada any, el torneig es disputarà sobre la gespa artificial de les instal·lacions de la UD Taradell del 30 de juny al 31 de juliol. A l’última edició, l’any 2019, van participar-hi 121 equips i 1.022 jugadors entre les cinc categories participants: Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí i Prebenjamí.

Nova categoria: femení júnior

Enguany, el torneig fa una aposta pel futbol femení base i crea la categoria Femení Júnior. En podran formar part jugadores nascudes entre el 2006 i el 2010, o sigui, primer any de cadet, infantils i alevines. L’organització calcula que aquesta categoria serà viable si hi ha més de 7 equips inscrits.

Seguirà el sistema de competició Or i Plata

Després de dues edicions i de la bona rebuda que va tenir la modificació del sistema de competició, l’organització seguirà apostant per un sistema de competició que ha servit per igualar nivells i que els participants puguin gaudir dels partits i evitar golejades molt àmplies.

Així, en una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre equips i els primers dies de torneig serviran per disputar els partits en forma de lligueta. A partir d’aquesta classificació, es passarà a una fase 2 on els dos primers classificats de cada grup passaran a la categoria Or, mentre que els dos últims ho faran a la categoria Plata. En aquesta segona fase cada categoria tindrà diversos grups (o els que cregui l’organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D’aquí sorgiran els equips que disputaran tant la fase final de la categoria Or com de la Plata.

En les dues edicions anteriors es van aplicar aquest sistema de competició a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. En categoria prebenjamí, no es va poder aplicar.

Mesures Covid-19

L’organització està treballant per aplicar totes les mesures que hi hagin vigents a causa de la Covid-19. Hi haurà una normativa per a jugadors i entrenadors i una altra d’específic per al públic assistent. L’organització no avançarà normatives Covid-19 del torneig fins 15 dies abans perquè són conscients que poden anar variant i no volen crear confusió.

Logísitca i informació

Per fer possible el torneig, hi haurà un equip humà de més de 100 persones, coordinades per la junta directiva de la UD Taradell, amb molts voluntaris que s’encarregaran de la coordinació esportiva i d’àrbitres del torneig, informació durant el torneig, control de terrenys de joc i ordre de partits, fisioteràpia, manteniment, muntatge i desmuntage, administració i gestió del bar i punts de venda, entre d’altres.

A més, per segon any, l’organització posa a l’abast de tots els participants una APP a través de la qual es podran consultar resultats, classificacions i es donaran notificacions d’incidències o comunicacions oficials. L’app es pot trobar sota el nom ‘UD Taradell’ per a mòbils i tauletes tant per al sistema iOs com Android. També es podrà seguir l’evolució del torneig via web (www.udtaradell.cat) com en els últims anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments