Inici Actualitat El Govern català atorga la concessió definitiva a Ràdio Taradell

El Govern català atorga la concessió definitiva a Ràdio Taradell

1
COMPARTIR

El Govern català ha acordat aquest dimarts atorgar a l’Ajuntament de Taradell la concessió definitiva per a la prestació del servei púbic de ràdio municipal. El consistori ja disposava des de l’any 1991 de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal.

Després d’haver superat la inspecció preceptiva i d’obtenir l’autorització de posada en servei per part de l’administració, el Govern ha procedit a atorgar definitivament la concessió a Ràdio Taradell. A més, l’administració catalana informa que tindran un règim de gestió directa amb el dret d’utilitzar l’espai radioelèctric corresponent i subjecte al compliment de la Llei de la comunicació audiovisual de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA
19 maig 2021 10:57

Per fi, després d’anys i panys Ràdio Taradell, la primera emissora municipal comarcal d’Osona, ja té la llicència definitiva. En aquests moments recordo que en Josep Autonell va tenir la idea de crear aquesta emissora. Tot d’una un grup de taradallencs vam posar fil a l’agulla. Com que jo anava i venia de Taradell a Barcelona vaig ser l’encarregat de portar els papers a la Generalitat. El funcionari de torn me’ls va refusar. La Generalitat no en tenia competències. Un cop més la incompetència dels països colonitzats. Per fortuna, el batlle Joan Reig no va fer cas de la “burrocràcia”… Llegeix més »