Inici Actualitat Divendres arriba a Taradell l’exposició fotogràfica ‘La saviesa de ser dona’

Divendres arriba a Taradell l’exposició fotogràfica ‘La saviesa de ser dona’

0
COMPARTIR

Aquest divendres 21 de maig s’inaugura a Taradell l’exposició fotogràfica “La saviesa de ser dona”, elaborada al llarg de l’any 2020 pel programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana.

Estarà ubicada fins al dijous 3 de juny al Centre Cultura Costa i Font de Taradell, de dilluns a diumenge de 18 a 21h. La inauguració es farà divendres a les 10 del matí i amb aforament limitat, amb les 13 dones participants acompanyades de la seva gent, l’alcaldessa de Taradell Mercè Cabanas, la regidora de Benestar Social Lídia Alonso, el president de la Mancomunitat La Plana Ferran Teixidó i altres representants dels 13 ajuntaments
mancomunats. També es comptarà amb la presència de la fotògrafa Ariana Kozakowska.

L’exposició mostra un recull de fotografies acompanyades de petits fragments d’històries de vida de 13 dones majors de 60 anys que viuen a Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla,
Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau. Aquest recull dona visibilitat a les dones grans viatjant a través del seu passat, copsant la vivència del present i la projecció del seu futur.

A través d’entrevistes biogràfiques realitzades durant l’estiu del 2020 i fotografies de les protagonistes en el seu entorn més proper, els Programes de Gent Gran i Igualtat de la Mancomunitat La Plana han volgut sensibilitzar a la ciutadania de la importància de la trajectòria vital i de la biografia personal d’aquestes 13 dones des d’una perspectiva de gènere.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments