Inici Actualitat Taradell acollirà el 30 de maig el Campionat de Catalunya universitari i...

Taradell acollirà el 30 de maig el Campionat de Catalunya universitari i escolar d’orientació

0
COMPARTIR

El proper diumenge 30 de maig l’orientació serà protagonista a Taradell. S’hi celebrarà el Campionat de Catalunya Universitari, el Campionat de Catalunya escolar i el campionat d’Osona escolar. Al mateix temps, també podrà ser cursa popular per a aquells que vulguin provar la disciplina de l’orientació.

Aquest campionat d’orientació atorgarà els campions de Catalunya Universitaris 2021 i els campions de Catalunya Escolars 2021. També es definiran els campions d’Osona Escolars 2021.

La competició començarà a 2/4 de 10 del matí al pavelló municipal d’esports El Pujoló. Per motius de seguretat i a causa de la Covid-19, no s’oferirà cap tipus d’avituallament. Cada corredor/a ha de dur el seu avituallament personal.

Els traçats dels Campionats Escolars s’han dividit segons les edats dels participants. Hi haurà les categories següents:

Prebenjamí: Per a corredors i corredores nascuts el 2013 i posteriors. (categoria fora de concurs oficial. Aconsellable anar acompanyats d’un adult).

Benjamí: Per a corredors i corredores nascuts entre 2011-2012.

Aleví: Per a corredors i corredores nascuts entre 2009-2010.

Infantil: Per a corredors i corredores nascuts entre 2007-2008.

Cadet: Per a corredors i corredores nascuts entre 2005-2006.

Juvenil: Per a corredors i corredores nascuts entre 2003-2004.

Pel que fa a la cursa popular, oberta tothom, hi haurà tres categories en funció de tres circuits diferentsC1 (nivell tècnic i físic alt. Traçat exigent), C2 (nivell físic i tècnic mig. Traçat moderat destinat a participants iniciats amb escreix) i C3 (nivell bàsic pensat per adults que volen iniciar-se).

Les inscripcions es porten a terme a través de la web de la FCOC: www.orientacio.cat

L’organització va a càrrec del Centre Excursionista Taradell, la Unió Excursionista Vic i el Servei d’Esports de la Universitat de Vic.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments