Inici Actualitat S’instal·len pilones i un nou Stop a la cruïlla del carrer Ramon...

S’instal·len pilones i un nou Stop a la cruïlla del carrer Ramon Pou amb el carrer Sant Sebastià

0
COMPARTIR

Des d’aquest dilluns hi ha instal·lades set pilones al carrer Ramon Pou amb la intersecció amb el carrer Sant Sebastià. Aquests dies s’estan implantant canvis per incrementar la seguretat en aquest punt que ha registrat algun accident i que és molt transitat pels autocars que es dirigeixen a l’Institut de Taradell.

Les pilones impedeixen que es pugui aparcar en aquest tram final del carrer Ramon Pou, en el seu costat dret. L’actuació de l’Ajuntament de Taradell preveu millorar la visibilitat dels vehicles que baixen pel carrer Sant Sebastià. També està previst instal·lar aquest dimarts o dimecres un senyal d’Stop al carrer Sant Sebastià en aquesta intersecció.

L’actuació forma part de l’estudi que s’està realitzant amb el Servei Català de Trànsit per identificar i actuar en els punts menys segurs del municipi en quant a mobilitat.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments