Inici Actualitat Els Amics de Santa Llúcia ja tenen a punt el 7è Cicle...

Els Amics de Santa Llúcia ja tenen a punt el 7è Cicle de Músiques a Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Aquest divendres a la tarda es dona el tret de sortida al 7è Cicle de Músiques a Santa Llúcia, organitzat pels Amics de Santa Llúcia. S’han previst tres concerts, un espectacle de dansa (podeu consultar-los a la nostra agenda) i una conferència inaugural.

Precisament, aquest divendres a 2/4 de 8 de la tarda a la Font Gran es farà la xerrada presentació del Cicle, on la musicòloga Núria Ayats parlarà de ‘Sonates i Partites per a violí sol de J.S. Bach, obres que s’interpretaran al llarg del Cicle.

I és que a la Font Gran s’hi faran tres concerts (per motius de la pandèmia s’ha hagut de canviar la ubicació), tots ells monogràfics amb Johann Sebastian Bach. Tots els concerts es faran a les 6 de la tarda i amb limitacions d’aforament. Seran els diumenges 16 i 23 de maig i 13 de juny. Entremig, el 5 de juny a les 9 del vespre es podrà gaudir de ‘Bach’s mou’, un espectacle de dansa a càrrec de la companyia Rebla’t amb les dues primeres suites de J. S. Bach per a violoncel sol. Aquest espectacle es farà al Centre cultural Costa i Font.

Per poder assistir als concerts cal reservar anticipadament al mail: amicsdesantallucia@gmail.com. El preu individual és de 10 euros. També es vendran entrades mitja hora abans al lloc del concert.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments