Inici Actualitat Aina Alcubierre, nova presidenta de l’assemblea de les JNC de les comarques...

Aina Alcubierre, nova presidenta de l’assemblea de les JNC de les comarques centrals i Núria Tuneu, cap comarcal d’Osona

0
COMPARTIR

Prats de Lluçanès va acollir aquest diumenge l’Assemblea de les Joventuts Nacionals de Catalunya (JNC) de les comarques centrals. L’acte va servir per escollir els nous càrrecs on hi haurà dues taradellenques.

Aina Alcubierre va ser escollida la nova presidenta de l’assemblea territorial de les JNC de les comarques centrals. El coordinador seguirà sent Aleix Roca de Castellterçol. L’assemblea també va servir per renovar la JNC d’Osona i la taradellenca Núria Tuneu serà la cap comparcal d’Osona-Lluçanès. També es va escollir a Oriol Canal com a cap comarcal del Bages.

A l’acte també hi va participar l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el secretari d’organització de Junts per Catalunya, David Saldoni.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments