Inici Actualitat Torna el Cicle de projeccions del Centre Excursionista de Taradell que arriba...

Torna el Cicle de projeccions del Centre Excursionista de Taradell que arriba a la 36a edició

0
COMPARTIR

Després de suspendre’s l’edició de l’any passat per la pandèmia, el Centre Excursionista Taradell torna a proposar el Cicle de Projeccions. Enguany se celebrarà la 36a edició, que comença aquest divendres 7 de maig.

En total hi haurà quatre sessions els divendres 7, 14, 21 i 28 de maig al Centre Cultural Costa i Font de Taradell, a les 8 del vespre. No es farà a la Biblioteca, ja que per temes d’aforament es necessita un espai més ampli. També s’ha avançat l’hora a les 8 del vespre, perquè el toc de queda no afecti.

El 7 de maig es projectarà la pel·lícula sobre l’expedició “Chrysteins Aconcagua 2013” que van fer l’Isaac Garcia, en Moi Tarrés, en Quim Bretcha i l’Edu Sallent l’hivern del 2013 a aquesta muntanya argentina, que amb els 6.962 metres és la muntanya més alta de l’Hemisferi Sud.

El 14 de maig Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall parlaran d’Etiòpia. Mentre que el 21 de maig Marc Toralles parlarà de l’escalada que va fer amb Bru Busom a la Slovak direct a l’Amèrica del Nord. Finalment, el 27 de maig es faran dues projeccions: ‘A l’obra de la cara nord’ i ‘Alps, de Leukerbad al Mont Aguille’, les dues a càrrec de Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments