Inici Actualitat La UD Taradell supera el Sant Feliu de Codines amb comoditat (3-1)

La UD Taradell supera el Sant Feliu de Codines amb comoditat (3-1)

0
COMPARTIR

Triomf plàcid del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs han superat el Sant Feliu de Codines per 3 gols a 1.

El partit ha començat de forma immillorable, ja que al minut 2 els taradellencs han fet l’1 a 0 per mitjà d’Oriol Vila. Amb avantatge al marcador el Taradell no ha patit en tota la primera meitat. Al minut 17 Erik amb xut amb l’esquerra ha obligat al porter a enviar a córner. Al minut 34 ha arribat l’única ocasió de la primera part dels visitants en un xut ras massa creuat des de la dreta. Poc després doble ocasió dels taradellencs, Plade Puigdesens ha tret una falta lateral que ha obligat a rebutjar al porter i, tot seguit, Plade Roma ha aconseguit treure un xut que, de nou, el porter ha rebutjat.

A la represa, el Taradell s’ha acabat d’imposar. Erik ha avisat amb un xut desviat als tres minuts. I als 10 minuts ha arribat el segon. Pilota en profunditat per Vila que davant la sortida del porter ha cedit lateralment a Erik que ha marcat. Els visitants han respost poc després amb un un xut des de la frontal que Genís amb una bona parada ha rebutjat i el rebot l’ha enviat a la xarxa lateral un davanter.

Ja a la part final en una pilota llarga el Sant Feliu ha pogut marcar, però Plade Roma amb una bona recuperació ha tocat just el xut perquè la pilota arribés mansament a les mans de Genís. A la jugada següent, arribada per l’esquerra del Taradell que ha acabat amb una centrada rasa de Cirera i Tusell arribant ha fet el 3 a 0. Ja en l’últim minut una pèrdua ha suposat una passada llarga que el Sant Feliu ha aprofitat per fer el 3 a 1 definitiu.

Sisena victòria de la temporada per als taradellencs que sumen 18 punts en 8 jornades i segueixen a la part més alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments