Inici Actualitat Taradell torna a sortir al carrer per viure un Sant Jordi 2021...

Taradell torna a sortir al carrer per viure un Sant Jordi 2021 proper a la normalitat

0
COMPARTIR

Taradell ha viscut aquest divendres la Diada de Sant Jordi 2021 amb moltes ganes de celebració i tornar a la normalitat. Tot i el context de pandèmia i les mesures preventives, molta gent ha sortit al carrer per comprar la rosa, un llibre o gaudir de l’ambient assolellat.

La zona del davant de l’Església ha concentrat durant tot el dia unes 6 parades de venda de roses i llibres de comerços i entitats, que aquest any no podien estar a les voreres. A la tarda és quan hi ha hagut més afluència de gent, coincidint amb la sortida del drac de l’Arpa i l’espectacle infantil. Aquest s’ha fet a l’Espai 1 d’Octubre amb distància física i el públic assegut en cadires. Han pogut gaudir de ‘La Llegenda de Santa Jordina’ que ha posat en escena la Companyia Ulldistret. Als assistents també se’ls ha obsequiat amb assistents.

En aquest mateix espai hi havia exposats els treballs que participaven en el 4t Concurs d’Art Jove, organitzat pel Puntal, i que ha comptat amb 14 obres participants. Els premis han estat per Ariadna Loano, Mireia Teixidor, Rut Tió i Anna Aparicio.

Tot seguit, s’ha fet un taller de Kokedamas, organitzat pel Parc de les Olors, que ha ensenyat com integrar plantes naturals en una base de molsa amb aquesta tècnica artesanal japonesa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments