Inici Actualitat La UD Taradell goleja al camp del Castellterçol (2-5)

La UD Taradell goleja al camp del Castellterçol (2-5)

0
COMPARTIR

La UD Taradell s’ha recuperat de forma magnífica de la derrota de la setmana passada i aquest diumenge al matí ha golejat al Castellterçol per 2 a 5 en camp contrari. Destacar el triplet de gols que ha conseguit Erik Gonzàlez i el retorn als terrenys de joc d’Oriol Tusell després de la greu lesió que va patir fa molts mesos.

La superioritat taradellenca avui s’ha plasmat en el marcador final. El 0 a 1 ha estat obra d’Oriol Vila que ha iniciat el triomf taradellenc al minut 34. Just abans del descans, Erik ha aconseguit el 0 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat controlada pels taradellencs, però no han sentenciat i a poc més de 20 minuts pel final el Castellterçol ha escurçat diferències i ha posat incertesa. Però només ha durat dos minuts, ja que al 74 Erik ha marcat l’1 a 3 per evitar qualsevol ensurt. Al minut 78 els locals han fet el 2 a 3 i s’han llançat a buscar l’empat, cosa que ha aprofitat el Taradell per, ara sí, sentenciar. Al minut 81 Marc Font ha fet el 2 a 4 i un minut després Erik feia el seu tercer gol particular posant el 2 a 5 definitiu. Als últims 10 minuts ha tornat Oriol Tusell que ha distputat els seus primers minuts després de la lesió que va patir fa molts mesos.

Després de set jornades la UD Taradell es manté segon amb 15 punts, a un sol punt del liderat. El proper dissabte els taradellencs rebran a la Roureda el Sant Feliu de Codines a les 4 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments