Inici Actualitat Roben al camp de futbol de la Roureda i s’enduen diners i...

Roben al camp de futbol de la Roureda i s’enduen diners i un ordinador

1
COMPARTIR

Les instal·lacions del camp de futbol de la Roureda van patir un robatori la nit de divendres a dissabte passat. Segons fonts de la UD Taradell, les càmeres de videovigilància mostren que els lladres van entrar al local social, que comparteixen la UD Taradell i el Parc d’Esports Taradell, per l’accés que dona a les pistes de pàdel i la piscina.

Els lladres van aprofitar per entrar a totes les estances, tant el bar com l’oficina de l’àrea esportiva i el despatx administratiu de la UD Taradell que dona al bar. Allà van rebentar la porta i van regirar calaixos i armaris i es van endur un ordinador portàtil i diners en metàl·lic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
merce.puigdomenwch
merce.puigdomenwch
13 abril 2021 22:44

Els veïns molt tranquils no estem. Útimament massa robatoris. Millor que viguileu més a les nits.