Inici Actualitat Lleuger augment de l’atur a Taradell durant el març de 2021

Lleuger augment de l’atur a Taradell durant el març de 2021

0
COMPARTIR

El mes de març de 2021 va trencar la dinàmica a la baixa de l’atur a Taradell i va pujar lleugerament. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de març a Taradell es va tancar amb 3 persones més en situació d’atur. Ara mateix, la xifra se situa en 252 taradellencs o taradellenques sense feina. Fa un any, en el primer mes d’impacte de la pandèmia l’augment va ser molt més notable, però llavors només hi havia 239 persones sense feina a Taradell.

A Osona, en canvi, l’atur registrat durant el març de 2021 ha tornat a anar a la baixa. Ara mateix hi ha 9.128 osonencs sense feina (64 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 8.083 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments