Inici Actualitat Aquest dissabte tocarà avançar els rellotges una hora per l’horari d’estiu

Aquest dissabte tocarà avançar els rellotges una hora per l’horari d’estiu

0
COMPARTIR

Durant la nit del dissabte 27 de març al diumenge 28 de març caldrà avançar els rellotges una hora per adaptar-los al nou horari d’estiu. Així, a les 2 de la matinada de diumenge caldrà avançar l’hora fins a les 3 i dormirem una hora menys.

El canvi d’hora farà que es faci fosc més tard i també surti es faci clar més tard al matí. L’objectiu és aprofitar millor les hores de llum durant els mesos de primavera i estiu, tot i que l’estalvi d’energia és relatiu i s’estima que és d’un 5%.

El que està clar és que no serà l’últim canvi d’hora, ja que el consens per acabar amb els canvis d’hora no ha arribat i s’allargarà més del que es pensava.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments