Inici Actualitat El pavelló de Taradell acull un concert de la Cobla Sant Jordi...

El pavelló de Taradell acull un concert de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

0
COMPARTIR

La Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona va oferir aquest diumenge a la tarda un concert de sardanes al pavelló d’esports El Pujoló. L’acte estava organitzat per l’Agrupació Sardanista de Taradell i es va fer amb mesures preventives arran de la pandèmia.

Així, per exemple, no es van poder ballar sardanes i, per això, l l’Agrupació Sardanista de Taradell va optar pel format concert. La Cobla Sant Jordi integra dos músics vinculats al nostre poble. En Joan Druguet, contrabaix, que és professor de l’Escola de música, i en Sergi Marquillas, trompeta, que és també professor de l’Escola i resident a Taradell.

Entre les sardanes interpretades, no van faltar-ne algunes associades també al poble. ‘Noces de Diamant’ de Ricard Viladesau, composada amb motiu el 75è aniversari de la Cobla Lluïsos, ‘La sardana del Tocasons‘ del mestre Francesc Cassú, ‘Diada d’Or‘, de Joan Jordi Beumala, enregistrada en el CD del 50è Aniversari de l’Aplec de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments