Inici Actualitat El Centre cultural Costa i Font rep el distintiu d’Espai Cultural Responsable

El Centre cultural Costa i Font rep el distintiu d’Espai Cultural Responsable

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha informat que el Centre cultural Costa i Font ha rebut del Departament de Cultura el distintiu com a Espai de Cultura Responsable. Aquest distintiu reconeix els espais o equipaments que compleixen les condicions exigides pel Decret llei 44/2020, de 17 de novembre, que es va dictar per posar en marxa un cens d’Espais de Cultura Responsables arran de la pandèmia.

En aquest sentit, inscriure’s al Cens era totalment voluntari, però reforça el compromís assolit per part de l’equipament per preservar la salut i vetllar per una cultura inclusiva, sostenible i accessible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments