Inici Actualitat Un any després de la pandèmia l’EAS Taradell ha perdut més de...

Un any després de la pandèmia l’EAS Taradell ha perdut més de 600 abonats, però aquest març torna a sumar

0
COMPARTIR

L’esclat de la Covid-19 ha impactat profundament en quasi la totalitat de gimnasos i centres d’entrenament i fitness. L’Espai d’Aigua i Salut de Taradell no n’ha estat una excepció i també ha rebut el cop de les restriccions i tancaments per la Covid-19.

En un any, des del febrer de 2020 fins al febrer de 2021, l’EAS Taradell va perdre el 40% dels abonats que tenia. Això suposa 641 abonats menys. I és que al febrer de 2020 es va arribar al pic en quant a nombre d’abonats que l’equipament havia tingut des de la seva inauguració a l’abril de 2015. Llavors es va arribar a tenir 1.593 abonats.

Un any després, a finals de febrer de 2021 el número d’abonats era de 952. Aquesta davallada s’explica pel tancament i les restriccions d’aforament que ha tingut l’EAS en el darrer any. Tot i això, en el que portem de mes de març, s’ha girat la tendència i el nombre d’abonats torna a pujar. A dia d’avui (15 de març de 2021) a l’EAS hi ha 979 abonats. Són 27 més que al febrer i per primer mes el nombre d’altes supera el de les baixes.

Actualment, l’EAS permet el 50% d’aforament a la piscina coberta i un 30% a la resta d’instal·lacions. També es pot fer servir els vestuaris, tot i que s’aconsella no fer-ne ús o que només el facin servir els que fan activitats aqüàtiques.

Des de l’Ajuntament de Taradell es valora de forma positiva el canvi de tendència experimentat durant aquest mes de març i ja s’estan plantejant noves propostes per d’aquí a uns mesos, quan l’aforament pugui ser total, poder incentivar l’augment d’altes. Recordem que en els darrers mesos ja es va posar en marxa l’opció d’entrenador personal.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments