Inici Actualitat El proper cap de setmana 20 i 21 de març tornen les...

El proper cap de setmana 20 i 21 de març tornen les competicions de futbol

0
COMPARTIR

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat que durant el cap de setmana del 20 i 21 de març torna tot el futbol, tant en categoria amateur com en futbol base.

Això significa que després de molts mesos sense partits, la UD Taradell tornarà a competir. L’equip de Tercera Catalana va arribar a disputar només dos partits de lliga i encapaçalava el grup 5è quan es va suspendre la competició amb dues victòries en dos partits. La nova competició, però, contempla només una volta per tal de poder acabar-la abans del 30 de juny.

De moment, el Tercera Catalana ja disputarà aquest dissabte un partit amistós contra el Tona a la Roureda. Mentre que el Quarta Catalana també jugarà contra el Viladrau.

La resta d’equips del club també tornaran a la competició, tot i que no l’havien començat quan es va suspendre a l’octubre. I en aquest cas, tornaran tots els equips, fins i tot els de fubol base, que en un principi no es preveien.

En el cas del futbol base, tot i que el 20 i 21 ja es podrien disputar partits oficials, en el cas de la UD Taradell es mirarà d’ajornar-los pactant amb l’equip contrari i en el seu lloc concretar partits amistosos per tenir uns dies més de preparació.

Presència de públic

Pel que fa a la presència de públic als camps de futbol, també queda autoritzada en totes les categories amb un aforament del 50% als partits a l’aire lliure (si hi hagués futbol sala l’aforament seria del 30%). L’accés al camp haurà de seguir les mesures preventives per reduir el risc de contagi.

També es permetrà usar els vestidors de forma excepcional seguint mesures preventives, tot i que es recomana en la mesura possible evitar el seu ús.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments