Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell digitalitza més números de la revista ‘Taradell’ i...

La Biblioteca de Taradell digitalitza més números de la revista ‘Taradell’ i programes antics de festa major

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha digitalitzat més números de la revista ‘Taradell‘. D’aquesta manera es poden consultar en format digital al Trencadís, el fons digitalitzat de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Aquesta digitalització complementa la que ja es va fer al 2014. Llavors havia permès fer accessibles en format digitals els números dels 20 primers anys de la revista ‘Taradell’ des del 1949 fins al 1968. Ara, ja es poden consultar els números fins al desembre de 2019 des de casa i fer cerques per paraules i dates.

Aprofitant aquesta digitalització, també s’ha fet amb programes de festa major d’entre els anys 1945-1948 i 1976 i 1978; programes de la revetlla de Sant Pere que es feia a la urbanització de La Roca (1973-1976) i el Butlletí d’informació municipal (1979-1983). Si algú té un programa de festa major anterior al 1945 o d’entre els anys 1949 i 1975, es pot posar en contacte amb la Biblioteca per facilitar la seva digitalització: b.taradell@diba.cat.

Aquest projecte de digitalització ha estat subvencionat  per la Diputació de Barcelona dins del programa de digitalització dels fons locals i patrimonials de les biblioteques públiques de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El dipòsit Trencadís es pot consultar en aquest enllaç.

Totes aquestes revistes també es poden consultar en format paper a la secció de Col·lecció Local de la Biblioteca. I cal recordar que al Trencadís també s’hi poden consultar i veure un miler de fotografies sobre el poble de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments