Inici Actualitat La 20a edició de la Mostra de Teatre de Taradell arriba aquest...

La 20a edició de la Mostra de Teatre de Taradell arriba aquest març amb tres propostes

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 7 de març s’inicia la 20a edició de la Mostra de Teatre de Taradell i arriba amb tres propostes teatrals. Les posades en escena es faran al Centre cultural Costa i Font amb aforament limitat i mesures preventives.

L’estrena de la mostra serà aquest diumenge amb un monòleg que anirà a càrrec de Pau Murner. Amb l’espectacle ‘Safareiga partir de les 6 de la tarda oferirà una proposta amb cant, ball, imitacions, improvisació, màgia i referències a Taradell.

El diumenge 14 de març hi haurà una proposta de microteatre amb dues obres teatrals. Són dues propostes de 15-20 minuts sota el títol ‘El Secret de Harry Wells‘ i ‘Escac i mat‘. Es representaran en diferents espais del Centre cultural i el públic rotarà. Els grups es dividiran amb dos grups de 30, i un grup veurà la primera obra i l’altre la segona. Un cop finalitzin les obres, els grups intercanviaran de sala. Es faran dues sessions: una a 2/4 de 6 de la tarda i una altra a 2/4 de 7 de la tarda. Cal inscripció prèvia a reserves@taradell.cat, indicant l’hora de la sessió que voleu participar.

Finalment, la tercera proposta serà el diumenge 21 de març a les 6 de la tarda amb l’obra ‘Ambre‘ de Cosmogonia Teatre. Sota la direcció de Josep Maria Diéguez, es tracta d’una comèdia al voltant dels llaços grocs i de la divisió política de la societat catalana.

El preu per assistir a la representacions teatrals és de 5 euros. Les entrades es posaran a la venda una hora abans al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments