Inici Actualitat Els Tonis de Taradell 2021 es podran seguir en streaming aquest cap...

Els Tonis de Taradell 2021 es podran seguir en streaming aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Tot a punt per celebrar els Tonis de Taradell 2021 en un format diferent i unes dates, el març, gens habituals. Aquest cap de setmana, a causa del context de pandèmia, la comissió dels Tonis de Taradell organitzarà una festa amb molts canvis.

La principal novetat és que tots els actes es podran seguir per streaming a través de xarxes socials. Així, el perfil de youtube dels Tonis de Taradell emetrà tots els actes. Des de Taradell.com activarem una pantalla a la pàgina web on podreu seguir en directe els actes que es facin en streaming sense cap esforç ni haver de buscar-los.

El divendres es faran els primers actes a la tarda. Consistiran en una hora del conte a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font on s’explicarà el conte ‘L’hort de l’eriçona Aïrí’ a càrrec d’Eva González a 2/4 de 7 de la tarda. Tot seguit, es farà un taller sobre com crear un hotel d’insectes, que anirà a càrrec del Parc de les Olors de Taradell (cal inscripció prèvia).

La resta d’actes es concentraran al cap de setmana. Dissabte a la tarda des de la sala gran del Centre cultural Costa i Font es farà un programa especial, presentat per Marc Güell i Laura Duran, amb entrevistes, actuacions… Començarà a les 4 de la tarda i s’allargarà fins a les 8 del vespre. A la segona meitat es pronunciarà el pregó dels Tonis que aquest any anirà a càrrec de Carles ‘Tati’ Furriols, president de la Fundació Doctor Trueta. També es podrà veure l’entrega del Toni d’Honor que es lliurarà al Museu del Ter de Manlleu, mentre que el Convidat d’Honor serà l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall i Arumí. I es podrà seguir per streaming la proclamació del l’Hereu de Taradell 2021, que serà Genís Donadeu vinculat a la UD Taradell, que era l’únic candidat ja que en no haver-hi tast del porc tampoc hi havia butlletes per votar als candidats.

Diumenge, dia de la benedicció dels animals

Diumenge al matí el passant es convertirà en una benedicció dels animals. Serà un acte tancat al públic i que es podrà seguir només en streaming. El recorregut serà amb sortida des de l’Alzinar de la Roca, benedicció a la capella de Sant Quirze i un petit recorregut pel carrer Santa Julita, Santa Eugènia i Sant Quirze per evitar que hi hagi públic i concentració de gent. Per tant, la gent ho haurà de mirar en streaming. Hi participaran una quarantena d’animals i una trentena de carros.

Concurs d’instagram i d’aparadors

Paral·lelament als actes, també es faran concurs. El tradicional concurs d’instagram on caldrà etiquetar fotos relacionades amb el món rural utilitzant els hashtags #tonistaradell21 i #instaosona. Se sortejarà un àpat per a dues persones al restaurant El Gurri Xic de Taradell. Les fotos publicades han de ser d’entre el 22 de febrer i el 7 de març.

I també es farà un concurs d’aparadors entre els comerços de Taradell. El premi serà un menú per a dues persones al Restaurant Lusco Fusco.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments