Inici Actualitat Baixa l’atur registrat a Taradell durant el febrer de 2021

Baixa l’atur registrat a Taradell durant el febrer de 2021

0
COMPARTIR

Segueix la tònica a la baixa de l’atur a Taradell durant aquest 2021. Si al gener pràcticament va ser imperceptible, durant el mes de febrer va ser més significativa. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de febrer a Taradell es va tancar amb 7 persones menys en situació d’atur. Ara mateix, la xifra se situa en 249 taradellencs o taradellenques sense feina. Això sí, la comparació respecte a fa un any segueix sent pitjor, ja que llavors hi havia 217 veïns en situació d’atur.

A Osona, l’atur registrat durant el febrer de 2021 també va baixar. Ara mateix hi ha 9.192 osonencs sense feina (96 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 7.657 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments