Inici Actualitat Ja hi ha guanyadors del concurs de balcons, finestres i aparadors del...

Ja hi ha guanyadors del concurs de balcons, finestres i aparadors del Carnaval de Taradell 2021

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

El concurs de balcons, finestres i aparadors del Carnalva de Taradell 2021 ja va fer públic dissabte els guanyadors. Ràdio Taradell va anunciar-los en un concurs organitzat conjuntament amb el suport de l’Ajuntament, l’escola d’arts L’Arpa i l’ABT.

En la categoria de balcons i finestres hi va haver 21 participants. La façana d’Arlet i Martí Codina, al carrer Sant Sebastià plena de papallones, i el balcó de Mireia Redorta representant un mar amb far i pescadora, al carrer dels Almogàvers del barri de Castellets, van ser les guanyadores d’aquest apartat. Com a premi, rebran vals, valorats en 50 euros, per gastar a comerços adherits a l’ABT.

Foto: Ràdio Taradell

Pel que fa a la categoria d’aparadors, va guanyar Rifà Llar, al passeig Domènec Sert, destacant-ne la seva inspiració veneciana. També es va donar un accèssit a l’originalitat al Forn Sant Sebastià per cerar un aparador amb molt esperit de Carnaval. Els dos comerços rebran un trofeu que els acreditarà com a guanyadors del concurs d’aquest Carnaval.

Foto: Ràdio Taradell

Els dos jurats estaven format per representants de les colles de carrosses i comparses que van guanyar l’any passat, Els Troneres), arnaSEB) i LedKids); les professores de l’escola d’arts L’Arpa, Rita Sañé, Paquita Clot i Clara Bosch; la regidora de Festes, Berta Camprubí, i el director de Ràdio Taradell, Marc Güell i Bet Ricart.

Aquesta va ser la iniciativa que va muntar Ràdio Taradell en substitució de la rua de Carnaval que, per motius de la pandèmia, no es va portar a terme.

Foto: Ràdio Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments