Inici Actualitat Remuntada amb victòria del CP Taradell a la pista del Girona (2-3)

Remuntada amb victòria del CP Taradell a la pista del Girona (2-3)

0
Font: CP Taradell

El CP Taradell arribava amb dinàmica positiva després del gran empat aconseguit contra el Noia en la jornada anterior. El seu rival, el Girona, venia d’encaixar una contundent derrota per 3 gols a 0 contra l’Igualada. A més, els taradellencs no disposaven de Jacint Molera, ja que està complint una sanció per l’expulsió de l’últim dia.

A la primera part, el Girona es va avançar de seguida en el marcador amb el gol d’Humberto Mendes, després que el seu llançament rebotés amb algun dels jugadors del CP Taradell i entrés a porteria. El conjunt local seguia collant i va disposar d’un penal, que David Gelmà va transformar per anotar el 2 a 0.

Al segon temps, els taradellencs van resistir amb un jugador menys, per la targeta blava d’Edu Genís, fet que va donar un impuls anímic molt important per creure amb la remuntada. I així va ser, Víctor Crespo va marcar el 2 a 1, gràcies a un gran llançament. A més, uns minuts després, Crespo conduïa una gran contra per assistir a Xavier Soler perquè anotés l’empat a 2. Els gironins intentaven respondre a través de jugades aïllades, però no eren capaços de recuperar el control del joc del primer temps. Els taradellencs van seguir amb el domini total del joc, fins que els locals van arribar a la desena falta. Dani Rodríguez disposava d’un llançament de falta directa, que no va desaprofitar i va marcar de primeres el 2 a 3 final.

Una victòria vital per seguir lluitant per abandonar les últimes quatre places i ja amb la mirada posada en el partit del dissabte contra el Calafell, a les 6 de la tarda.