Inici Actualitat Arriben els TasTAR, tres propostes en forma de taller durant aquest març

Arriben els TasTAR, tres propostes en forma de taller durant aquest març

0
COMPARTIR

A partir d’aquest mes de març proposem des d’aquesta web tres propostes lúdico-culturals per als veïns de Taradell. Es tracta de tres tallers que es faran a la Font Gran i que hem batejat amb el nom de ‘TasTAR’, Tallers amb signe Taradellenc.

Els tallers, plantejats com un tastet inicial, tindran temàtiques molt variades amb la voluntat que puguin interessar a un públic molt variat. Seran tallers de petit format, entre 10 i 15 persones, i seguint totes les mesures preventives i de seguretat pròpies de l’actual context de pandèmia (ús de mascareta, distància entre participants, higiene de mans, etc). El preu de cada taller serà de 15 euros (material inclòs) per persona i només estaran inscrits aquells que prèviament hagin fet el pagament del taller.

Les tres propostes de TasTAR que fem són les següents:

Dijous 4 de març a les 18h: Taller de Tote bags, dissenya la teva pròpia bossa

Proposem una sessió temàtica per aprendre a estampar, pintar i ornamentar la teva pròpia bossa de tela per lluir-la posteriorment pel carrer. Cada participant aprendrà les tècniques d’estampació per decorar de forma imaginativa i s’endurà el seu propi tote bag a casa, un cop acabat el curs. El taller anirà a càrrec de Kokora.cat.

Dissabte 13 de març a les 17:30h: Taller d’automassatges amb plantes aromàtiques

Proposem una sessió centrada en cuidar el propi cos amb tècniques d’automassatge i plantes aromàtiques. Descobrirem les propietats d’algunes plantes medicinals i com poden ser un bon complement aplicant-les al massatge gràcies als olis aromàtics. Cada participant s’endurà la pròpia composició aromàtica per seguir amb l’aprenentatge a casa. El taller anirà a càrrec d’Aida Morera.

Divendres 19 de març a les 19h: Taller per aprendre a fer una mona de Pasqua

Proposem aprendre a elaborar i cuinar una mona de Pasqua casolana amb uns passos fàcils. La sessió de showcooking ensenyarà a cuinar dos tipus de mones diferents per sorprendre durant la Setmana Santa. El taller permetrà degustar les dues propostes gastronòmiques i acabarà amb una degustació sorpresa final per als inscrits. El taller anirà a càrrec de Mar Vaillo.

Els tres tallers són una prova pilot i la intenció és oferir-ne més i de diferent temàtica durant els propers mesos amb la implicació de més taradellencs.

Per a inscripcions envia un mail a info@taradell.com indicant el nom i cognoms i el taller al qual us inscriviu. Caldrà fer una transferència de 15 euros al número de compte ES80 0182-3882-01-0201514736. També facilitem el pagament via bizum al 679694023.

Només tindran la condició d’inscrits aquelles persones que hagin fet el pagament del taller amb antel·lació. El motiu és evitar que algú s’inscrigui i el dia del taller no es presenti i, d’aquesta manera, deixi sense plaça a d’altres persones que l’haurient fet però es van trobar sense places.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments